WordPress security

Uw digitale veiligheid is onze prioriteit

WordPress is wereldwijd een populair systeem. Dit zorgt er ook voor dat het een geliefd doelwit is voor hackers. Doelstellingen van hackers zijn onder andere het verzamelen van privacygevoelige gegevens en het misbruiken van WordPress websites voor het versturen van spam e-mails. Soms kan een gerichte aanval op een website bedoeld zijn om imago schade te berokkenen (defacements) of dienstverlening onbereikbaar te maken (DDOS).

Het goed beveiligen van uw WordPress website is dus belangrijk en wordt steeds belangrijker. Zeker wanneer u privacygevoelige klantgegevens verzameld. Hierbij gaat het om het bewerkstelligen van een significante reductie van de gelopen risico’s.

Inuit Internet Diensten optimaliseert de veiligheid van uw WordPress website. Dit doen we o.a. door:

  • Realisatie van een risk assessment
  • Opsporen van infecties en kwetsbaarheden (analyse WordPress security issues)
  • Het verwijderen van malafide bestanden en broncode
  • Verhelpen van kwetsbare plekken in uw WordPress installatie door middel van gerichte technieken (hardening)
  • Het implementeren van SSL op uw domein

Indien de vereisten aan de veiligheid van uw WordPress website hoog zijn kunnen we uw website voorzien van een WAF (Website Application Firewall) en gerichte maatregelen treffen die brute force aanvallen op het WordPress login scherm onschadelijk maken.

SSL certificaat voor uw WordPress website

Het toepassen van een SSL certificaat op uw WordPress website zorgt ervoor dat gegevens van en naar uw WordPress website worden verzonden over een beveiligde verbinding door middel van versleuteling (WordPress over HTTPS). In de webbrowser wordt het gebruik van SSL zichtbaar door onder andere een groen slotje (afhankelijk van het type certificaat) https
Vraag naar onze actuele SSL certificaat tarieven.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem contact op